نظرات (۱)

گوگل برای هر حساب کاربری رایگان که توسط کاربران ساخته می‌شود منابعی از جمله فضای محدود جهت ذخیره سازی مربوط به سرویس‌های این شرکت تخصیص می‌دهد. تعداد این اکانت‌ها؛ به خصوص در ایران؛ بسیار زیاد است و خیلی از آنها بدون استفاده رها‌شده و فعالیتی ندارند. حالا گوگل در خط مشی جدید خود تصمیم گرفته است داده‌های حساب‌های غیر فعال را پس از مدت مشخصی حذف کند.

اخیراً گوگل برخی از تغییرات جدید خط مشی مربوط به استفاده از برنامه‌هایی که به فضای ذخیره سازی ابری این شرکت متصل هستند؛ مانند Gmail، Docs و Google Photo را منتشر کرد. در تلاش برای پاکسازی فضای ذخیره سازی بلااستفاده، Google در حال بروزرسانی سیاست خود برای حذف داده‌های کاربران از محبوب‌ترین سرویس‌های خود در اکانت‌هایی است که بیش از دو سال غیرفعال بوده‌اند.

Googleappinside25698.jpg

از ابتدای ژوئن 2021 (11 خرداد 1400)، گوگل سیاست جدیدی را در مورد فضای ذخیره سازی چندین سرویس خود اعمال می‌کند، به طوری که پس از گذشت دو سال از تاریخ 1 ژوئن 2023 (11 خرداد 1402) و بعد از آن، داده‌های سرویس‌هایی مانند گوگل Drive، Docs، Sheets، Slides، Jamboard، Gmail، Photos، Drawings، Forms و Sites را حذف می‌کند.

گوگل توضیح می‌دهد کاربرانی که نمی‌خواهند داده‌هایشان حذف شود باید برای فعال نگه داشتن حساب کاربری خود می‌بایست یکی از سرویس‌های مرتبط با آن اکانت را روی اپلیکیشن گوگل یا مرور اینترنت استفاده کنند.

گوگل همچنین توضیح می‌دهد این تغییر در مورد کاربران Google One که ماهیانه هزینه پرداخت می‌کنند و همین طور در مورد سرویس‌های Google Workspace (GSuite تجاری سابق)، GSuite آموزشی و GSuite غیر انتفاعی اعمال نخواهد شد.

نظر خود را بنویسید...
شما مهمان هستید ( ثبت نام؟ )
ارسال نظر بدون عضویت در سایت
در حال بارگذاری نظرات... به‌روزرسانی نظرات پس از 00:00.
  • این نظر هنوز منتشر نشده است.
    · حدود 5 سال قبل
    خود اکانت جیمیل هم حذف میشه و یا فقط ایمیلای داخلشو حذف میکنن ؟