نظرات (۰)

برنامه پیام رسان WhatsApp امروز قابلیت جدیدی را دریافت کرد. این قابلیت که مدت‌هاست از سوی کاربران این برنامه درخواست شده است به آن‌ها اجازه می‌دهد که پیام‌های ارسال شده خود را حذف یا فراخوانی کنند.

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی سایت‌های خبری، کاربران هم اکنون می‌توانند پیام‌های ارسال شده خود را در برنامه پیام رسان WhatsApp برای همیشه حذف کنند. برای دسترسی به این قابلیت کاربران باید پیام‌های خود را لمس کرده و برای مدتی کوتاه نگه دارند. با انجام این کار پنجره جدیدی باز می‌شود که دو گزینه حذف پیام برای خود کاربر، یا برای همه کاربران را در دسترس قرار می‌دهد.

whatsapp-2.png - 81.19 kB

در صورت انتخاب گزینه delete for everyone، این پیام شما پاک می‌شود و عبارت You deleted this message جای آن را می‌گیرد. برای دیگر اعضا که قابلیت دیدن این پیام را دارند نیز عبارت This message was deleted نمایش داده می‌شود. با این وجود استفاده از این گزینه تنها هفت دقیقه پس از ارسال پیام ممکن است. علاوه بر این حذف شدن پیام‌ها با استفاده از این گزینه تایید نمی‌کند که آن پیام هیچگاه توسط دیگر کاربران مشاهده نشده است. به این معنی که در صورت دیده شدن این پیام و عدم موفقیت در پاک کردن آن در زمان مقتضی، هیچگونه اعلان خاصی برای کاربران به نمایش در نمی‌آید.

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی WhatsApp، این قابلیت هم اکنون به این برنامه پیام رسان اضافه شده اما ممکن است در حال حاضر تعدادی از کاربران امکان استفاده از آن را نداشته باشند.

نظر خود را بنویسید...
شما مهمان هستید ( ثبت نام؟ )
ارسال نظر بدون عضویت در سایت
در حال بارگذاری نظرات... به‌روزرسانی نظرات پس از 00:00.

اولین نفری باشید که نظر ثبت می‌کند.